Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

‘Diving For A Cause’ ΜΥΚΟΝΟΟΟΣ 05-12/10/2012!

\

Στην Ελλάδα θα παραβρεθεί για πρώτη φορά από τις 5 έως τις 12 Οκτωβρίου η διεθνούς δράσης, μη κερδοσκοπική οργάνωση ‘Diving For A Cause’ με επικεφαλής την κάτοχο παγκοσμίου ρεκόρ Κολίν Γκάλαχερ και την ελληνίδα Κατερίνα Τοπούζογλου.

Μια ιδιαίτερη ομάδα από την Καλιφόρνια της Αμερικής, που προσφέρει παγκόσμιο ανθρωπιστικό εθελοντικό έργο σε κοινότητες που το έχουν ανάγκη, μέσω ποικίλων δραστηριοτήτων (δενδροφυτεύσεις/ καθαρισμοί παραλίων, κ.α.) αλλά κυρίως μέσω του πάθους της για την υποβρύχια αλιεία. Τα ψάρια που συλλέγονται από τους έμπειρους αθλητές-δύτες της ομάδας κατά την παραμονή τους στην εκάστοτε χώρα, προσφέρονται στους απόρους, ενώ παράλληλα παρέχουν βοήθεια σε τοπικά σχολεία και ιδρύματα.

Η ομάδα ‘Diving For A Cause’ συνεχίζει φέτος το έργο της στη χώρα μας έρχονται με δικά τους έξοδα προσκεκλημένοι στη Μύκονο από την Κατερίνα Τοπούζογλου που αναλαμβάνει τη φιλοξενία τους και φυσικά να συντονίσει την όλη προσπάθεια.


Το πρόγραμμά μέχρι τώρα εκτός από το καθημερινό ψάρεμα στη Μύκονο και τα γύρω νησιά περιλαμβάνει:

• Συγκέντρωση παιδικών ρούχων και αποστολή τους στο babyfeat

• Καθαρισμό της παραλίας του Αη Γιάννη Μυκόνου

• Ενημέρωση στους μαθητές λυκείου για τη δράση του DFAC

• Βάψιμο παραδοσιακών σοκακιών στη Χώρα Μυκόνου

• Καθαρισμός περιφερειακού δρόμου

Όλα τα θηράματα που θα συλλεχθούν μέσω ψαροτούφεκου –αποκλειστικά με ελεύθερη κατάδυση-, θα δοθούν στο συσσίτιο των Αγίων Ακίνδυνων και στο Γηροκομείο Κωνσταντινοπολιτών «Εστία» καθώς και σε άπορες οικογένειες.

Για πληροφορίες: 22890-22600 spearfishing.mykonos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου