Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 στην Λίμνη Τσιβλού κ πέριξ Χελμού, με το TEFLONCLUB.GR !!!


















Ήρθε η ώρα λοιπόν για την πρώτη εκδρομούλα του χειμώνα και τι καλύτερο για μια μονοήμερη ανωτέρω τόπο και χρόνο. Σημείο συνάντησης την 21 - 10 -2012 και ώρα 09:15 στην έξοδο της Ν.Ε.Ο Αθηνών-Πατρών,στον κόμβο της Ακράτας.

Θα υπάρξει ανεφοδιασμός καφέ-νερών-τυροπιτοειδών κ 09:30 ώρα αναχώρηση προς Λίμνη Τσιβλού.Στάση στην Λίμνη για φώτο-ξεκούραση όπου θα κάνουμε το γύρο της μέσω χωματόδρομου κ θα τεντώσουμε-κρεμάσουμε σε πρώτη φάση τροχό σε συγκεκριμένο πέρασμα. Έπειτα θα κινηθούμε προς το χιονοδρομικό Καλα
βρύτων όπου ενδιάμεσα υπάρχει το Λιβάδι του ΛΟΥΚΑ,το οποίο βροχής επιτρέποντος θα μετατραπεί σε αρένα μάχης για τα οχήματα μας με τρελό παιχνίδι. Επόμενη στάση σε τριγωνομετρικό στα 1836 μ. Πλησίον χιονοδρομικού (πανοραμική θέαση) όταν και θα κατηφορίζουμε προς Μεσορρούγι . Προορισμός η Βρύση Γκόλφως όπου όποιος θέλει ας φέρει από μπουκαλάκια ως νταμιζάνες να γεμίσει από το Αθάνατο νερό, με θέα φυσικά τον Χελμό και τα Ύδατα της Στυγος, όπου κατά την μυθολογία η Νηρηίδα Θέτιδα βούτηξε τον γιο της Αχιλλέα κάνοντας τον αθάνατο!!. Επίσης θα πιούμε ένα τσιπουράκι συνοδεία ντόπιων καρυδιών για να μας ανοίξει η όρεξη. Ακολουθεί στάση για φαγητό στο Μεσορρούγι, με ντόπιο γουρούνι στα κάρβουνα κ ότι άλλο επιθυμείτε,κατόπιν συνεννόησης.

Τέλος θα πιούμε το καφεδάκι μας στην κοσμοπολίτικη Ζαρούχλα,θα φάμε κ το γλυκό μας,αν και προβλέπω οτι θα μας πιάσει νύχτα εκεί και θα αναχωρήσουμε μέσω ασφάλτου ο καθένας για τον προορισμό του.


Οι διαδρομές που θα ακολουθήσουμε είναι οι παρακάτω. Τα χιλιόμετρα που θα διανύσουμε είναι εξήντα (60) ,πράγμα που σημαίνει μια γεμάτη μέρα!!! Επικοινωνία κομβόι στο κανάλι του club 32 στα cb .


Απαιτήσεις οχημάτων

1 ) ΑΤ ή MUD λάστιχα
2 ) ιμάντες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου