Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

H γυμνάστρια Ελένη Δάρρα από την Πάτρα, είναι μία από τους 24 Survivors! Είναι ήδη στον Άγιο Δομίνικο! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ!

Ανάμεσα στους 24 παίκτες του Survivor είναι και η Ελένη από την Πάτρα.

      Η Ελένη Δάρρα που θα δώσει τη μάχη της επιβίωσης στο πλαίσιο του reality στον Άγιο Δομίνικο  γεννήθηκε στην Πάτρα 9 Δεκεμβρίου 1984.Κατάγεται από το Τρεχλό Καλαβρύτων και έχει νησιώτικες ρίζες διότι έχει καταγωγή και από την Σκύρο.Από εκεί πηγάζει προφανώς και η σχέση αγάπης με τη θάλασσα! Είναι λαμπερή, δυναμική, γελαστή και με αντοχές.
     Προέρχεται από τις υποδομές της Ακαδημίας των Σπορ (τμήμα χειροσφαίρισης) με την οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα νεανίδων. Έχει αγωνιστεί στην ομάδα της Νέας Ελβετίας της Θεσσαλονίκης ενώ κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδος με τη φανέλα της Ορμής -Λουξ όπου συμμετείχε και στο Champions League.
  Είναι απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα προπονητική χειροσφαίρισης και εν ενεργεία φοιτήτρια στο Ε.Α.Π. μεταπτυχιακό τμήμα(Διαχείριση γήρανσης και αντιμετώπιση χρονίων νοσημάτων).Έχει εργαστεί ως προπονήτρια χειροσφαίρισης (καλοκαιρινά camp του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου),και προπονήτρια υποδομών στην ομάδα της Ορμής. Είναι πιστοποιημένη pilates instructor ενώ συγχρόνως διδάσκει -επίσης με πιστοποίηση-  μαθήματα μιας από τις κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες fitness με ποικιλία μαθημάτων και προγραμμάτων.(Body Pump, Body Balance, Body Vive, TRX, BOSU, fitness aerobic, κλπ).Έχει συνεργαστεί με πολλά γυμναστήρια στην Πάτρα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε ιδιοκτήτες ,συναδέλφους και ασκούμενους.
   Επίσης εργάζεται ως personal trainer με προτεραιότητα στους ασκούμενους που χρήζουν επανένταξης και λειτουργικής αποκατάστασης.
         Ασχολείται ερασιτεχνικά και με την ιστιοπλοΐα.
    Συμμετέχει  στο SURVIVOR για την εμπειρία και το έπαθλο. 
        Επιπλέον αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι παντρεμένη και έχει ένα κοριτσάκι 3,5 χρονών.






































 

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!


1 σχόλιο: