Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

22-09-2012 ! Ποδηλατικό circuit στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης



Ο Ποδηλατικός Όμιλος «ΒΕΛΟΣ» και η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης σε συνεργασία με τους Δήμους Θεσσαλονίκης και Βοΐου ενώνουν τους εορτασμούς για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση των ιστορικών πόλεων με τα 50 χρόνια από την ίδρυση του πολυνίκη συλλόγου και διοργανώνουν διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες στις 22-23/09/12.

Το Σάββατο 22.09.12 διοργανώνουμε ποδηλατικό circuit στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης με εκκίνηση το Λευκό Πύργο και διαδρομή την 3ης Σεπτεμβρίου- Τσιμισκή- Σαλαμίνο
ς- Λ. Νίκης. Στο ομορφότερο σημείο της πόλης στην ημερομηνία που σε όλο τον κόσμο γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο εμείς καλούμε τους φίλους του ποδηλάτου να παρακολουθήσουν ένα υπερθέαμα από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές της ανδρικής κατηγορίας και μια σειρά ξένων αθλητών από πολλές ευρωπαϊκές πόλεις που φημίζονται για τις επιδόσεις τους στο άθλημα. Τελειώνοντας ο αγώνας, η διαδρομή θα δοθεί στο κοινό που θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την βόλτα του εκεί παου προηγουμένως αγωνίζονταν οι πρωταθλητές. Παράλληλα όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την κλήρωση πλούσιων δώρων.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η καθιέρωσή της στη συνείδηση του ποδηλατικού κόσμου παγκοσμίως και η ένταξή της στο διεθνές καλεντάρι, με συνέπεια την εδραίωση των πόλεων σταθμών ως θεματικών προορισμών τουρισμού και την αύξηση της τουριστικής εισροής σε περίοδο οικονομικής στενότητας για τη χώρα μας. Να σημειωθεί ότι παρόμοιες διοργανώσεις στο εξωτερικό έχουν εδραιωθεί στην συνείδηση των απανταχού φίλων του αθλήματος, με αποτέλεσμα να προσελκύουν 3000-4000 συμμετέχοντες, πέραν των φιλάθλων που συρρέουν για να τις παρακολουθήσουν.

Περιμένουμε όλους τους φίλους του αθλήματος να συμμετάσχουν στην προσπάθειά μας είτε συμβάλλοντας στην επιτυχή διοργάνωση είτε παίρνοντας μέρος σε έναν αγώνα που σας υποσχόμαστε ότι θα τον θυμάστε για καιρό.

Την Κυριακή 23.09.12 οι φιλοξενούμενοι αθλητές της ανδρικής και mastersκατηγορίας θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ένα μεγάλο αγώνα αντοχής 170 Klmμε εκκίνηση την συμπρωτεύουσα και τερματισμό την ιστορική πόλη της Σιάτιστας. Μέσα από μια καταπράσινη γραφική διαδρομή, ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς και εξαιρετικά απαιτητικής αφού οι ποδηλάτες θα πρέπει να ανέβουν την Καστανιά, ο Δήμος Βοΐου θα υποδεχθεί τους ήρωες των πεντάλ στην κεντρική πλατεία με μια σειρά επετειακών εκδηλώσεων πανηγυρικού χαρακτήρα. Στους νικητές πέραν των επάθλων θα προσφερθούν  και  παραδοσιακά προϊόντα που θα αναδείξουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της τοπικής κοινωνίας. 
          
       Σκοπός της  διοργάνωσης είναι  η καθιέρωσή της στη συνείδηση του ποδηλατικού κόσμου παγκοσμίως η προβολή του αθλήματος  , με συνέπεια την εδραίωση των πόλεων σταθμών ως θεματικών προορισμών τουρισμού  σε περιόδους  οικονομικής στενότητας για τη χώρα μας. Να σημειωθεί ότι παρόμοιες διοργανώσεις στο εξωτερικό έχουν εδραιωθεί στην συνείδηση των απανταχού φίλων του αθλήματος, με αποτέλεσμα να προσελκύουν 3000-4000 συμμετέχοντες, πέραν των φιλάθλων που συρρέουν για να τις παρακολουθήσουν.

      Σ’ αυτή την προσπάθειά μας, καλούμε όλους τους λάτρεις του ποδηλάτου,  να  προσέλθουν στην εκδήλωση, τιμώντας την παρουσία ενός μεγάλου αριθμού Ελλήνων και ξένων πρωταθλητών αλλά και συμμετέχοντας με το ποδήλατό τους στη Λαϊκή Ποδηλατοδρομία του Σαββάτου, στην γιορτή που στήνεται στην πόλη μας για ένα οικολογικό , αθλητικό , αισιόδοξο  αυριο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου