Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΤΡΑ - Το αναλυτικό πρόγραμμα του 4ο PICK ΛΟΥΞ COLA 29/30-09-2012




Η ώρα για το μεγαλύτερο event της πόλης μας πλησιάζει... Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα για το διήμερο 29 και 30 Σεπτεμβρίου.

Στις παράλληλες δράσεις του 4ο PICK ΛΟΥΞ COLA περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- η εμφάνιση: Της ακροβατικής ομάδας «Arrepiado» από την Πορτογαλία (οδηγούν αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες έξω από τα...συνηθισμένα), show drift από την ομάδα «Frenzy drift team» και τον Αποστόλη Παπαλεξόπουλο, ο Αντώνης Βώσσος με την PORSCHE GT3 CUP (με συμμετοχή στο PORSCHE GT3 CUP CHALLENGE), ο Έλληνας νικητής του Dakar Βασίλης Ορφανός με την εργοστασιακή μοτοσικλέτα Aprilia RXV 450 Dakar Rally Factory Bike, τα Ecoformula (τα πρώτα αγωνιστικά μονοθέσια στον κόσμο που κινούνται με εναλλακτικά καύσιμα), τα baby kart που συγκινούν μικρούς και μεγάλους θεατές.
Οι διοργανωτές είναι σταθερά προσανατολισμένοι στην εκπαιδευτική και πολιτιστική διάσταση της οδήγησης. Γι' αυτό, στο φετινό PICK ΛΟΥΞ COLA θα υπάρχει συνεργασία με το ινστιτούτο οδικής ασφάλειας (ΙΟΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς». Εθελοντές και μελη του ινστιτούτου θα βρίσκονται στην πλατεία Γεωργίου στη διάρκεια του αγωνιστικού διημέρου και θα ενημερώνουν τον κόσμο για την ασφαλή οδήγηση με την χρήση κατάλληλου εξοπλισμού (προσομοιωτές οδήγησης, σύγκρουσης και ανατροπής αυτοκινήτου, συσκευή μέτρησης χρόνου αντίδρασης οδηγού κ.ά.). Επίσης, η Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου (ΕΛΙΑΣ) θα δώσει την  ευκαιρια στους θεατές να ενημερωθούν για λιγότερο γνωστές πτυχές των τετράτροχων μέσα από ιστορικά στοιχεία που διαθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου