Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

FREEDIVE GREECE

Η FREEDIVE GREECE σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Υποβρυχίου Κυνηγίου "ΓΛΑΥΚΟ", διοργανώνουν στην Αθήνα διήμερο (θεωρητικό και πρακτικό) εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα τη ΒΑΣΙΚΗ ΑΝΑΝΗΨΗ.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου πρόκειται να αναλυθούν διεξοδικά τα επιμέρους βήματα της «Καρδιοπνευμονικής Ανάνηψης» (ΚΑΡ.Π.Α.), ο συνδυασμός δηλαδή των στερνικών συμπιέσεων και της τεχνητής αναπνοής, αλλά και ειδικά θέματα που αφορούν την ασφάλεια του ελεύθερου δύτη και του υποβρύχιου κυνηγού γενικότερα.

Η γνώση του σεμιναρίου δεν απευθύνεται μόνο σε υποβρύχιους κυνηγούς, εκπαιδευόμενους ελεύθερους δύτες , εκπαιδευτές ή αθλητές ελεύθερης κατάδυσης, αλλά κυρίως σε οποιονδήποτε επιθυμεί να μπορεί να προσφέρει πρώτες βοήθειες στο συνάνθρωπό του. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ, θα υπάρχει όμως η δυνατότητα δωρεάς συμβολικού ποσού σαν βοήθεια προς τον εθελοντικό οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα "ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" (για όποιον φυσικά το επιθυμεί).

Δηλώστε συμμετοχή στη γραμματεία της FREEDIVE GREECE τηλεφωνικά στο 210.38.00.674, ή με e-mail στο info@freedivegreece.com.

Εισηγητές Σεμιναρίου : Μανώλης Γιάνκος, Βασίλης Γκαρούτσος

FREEDIVE GREECE
Freediving Education & Skills
www.freedivegreece.com

ΣΦΥΚ ΓΛΑΥΚΟΣ
Αγκύλης 78, Νέος Κόσμος
Ώρα - 19:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου