Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Οι νικητές του 4th Kitesurf Festival

Οι νικητές του 4th Kitesurf Festival

Μια αθλητική διοργάνωση έχει πάντα νικητές αλλά αυτή τη φορά διαπιστώσαμε ότι νικητές ήταν όλοι! Λίγο κλισέ η φράση αλλά δεν υπάρχει τρόπος να περιγράψεις την ευγενή άμιλλα των αθλητών, το fair play, το σεβασμό και το πάθος τους…
Και δεν είναι μόνο οι αθλητές… ήταν  οι επισκέπτες μας, οι εθελοντές μας, οι συνεργάτες μας και όλοι όσοι ήταν εκεί, στον Φάρο Δρεπάνου αυτό το συγκλονιστικό διήμερο!

 

Ο καιρός ήταν για ακόμα μια φορά ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές μας και για ακόμα μια φορά είχαμε δύο ημέρες ασταμάτητους αγώνες με πάρα πολύ θέαμα και υψηλές επιδόσεις απ’ όλα τα παιδιά! 110 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα, έδωσαν το παρόν και συνέβαλλαν για ακόμα μια φορά σε αυτή τη διοργάνωση!!!
Πριν ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα θα παρουσιάσουμε έναν από τους νικητές του ελληνικού αθλητισμού που μας τίμησε με την παρουσία του και μας θύμισε τι σημαίνει στόχος, προσπάθεια, νίκη!
Ο Μάκης Καλαράς μας τίμησε με την παρουσία του στο 4th Kitesurf Festival. Για όσους δεν τον γνωρίζουν, έχει πάρει ασημένιο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας στο άθλημα της δισκοβολίας και ήταν και η μοναδική συμμετοχή και σημαιοφόρος στους Παραολυμπιακούς του Sochi το 2014. Tώρα ετοιμάζεται για τους αγώνες στην Κορέα ενώ κυνηγά όλες τις παγκόσμιες διοργανώσεις στο χειμερινό seat ski.
Εμείς το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε για αυτόν, ήταν να τον βραβεύσουμε για το αθλητικό ιδεώδες που εκπροσωπεί και με τη σειρά του να κάνει την απονομή στην πιο σημαντική για εμάς κατηγορία – στους juniors μας! Στα παιδιά που είναι το μέλλον του αθλητισμού!
 Στην κατηγορία FREESTYLE ΑΝΔΡΩΝ, o συνήθης ύποπτος Ben Bowd πήρε για ακόμα μια χρονιά την πρώτη θέση, ο Δημήτρης Σοφτάς με εντυπωσιακά heat και πολύ υψηλό αθλητικό επίπεδο έφτασε στην δεύτερη θέση, ενώ την 3η θέση κατέκτησε ο ανερχόμενος πιτσιρικάς και local Χάρης Κατσαράκης.
 Στην κατηγορία FREESTYLE ΓΥΝΑΙΚΩΝ η Μαρία Αγριόγιαννη μας έδειξε ότι τα κορίτσια είναι …άγρια και δεν αστειεύονται καθόλου! Και κάπως έτσι βρέθηκε στην πρώτη θέση! Στην 2η θέση, η local Βασιλική Παπαγεωργίου που έχει μετρήσει άπειρα χιλιόμετρα στην θαλάσσια περιοχή του Δρεπάνου και 3η η Όλγα Μποτόνη, το Λευκαδίτικο αστέρι που ξαναχτύπησε.

Την βράβευση πραγματοποίησε ο κος Θωμάς Γλαβάς, Δ/ντης του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ – μεγάλος χορηγός του 4th KITESURF FESTIVAL. Εκτός από τις ευχαριστίες μας σε όλη τη ομάδα του ΤΙΤΑΝ, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ειδικά και τον κ. Γλαβά προσωπικά για την πίστη του στο μεγάλο μας όραμα για την προώθηση των θαλασσίων αθλημάτων σανίδας και την μεγάλη του προσωπική βοήθεια σε όλα τα πρακτικά ζητήματα που αντιμετωπίσαμε!
Στο αγώνισμα του OLD SCHOOL, πρώτος νικητής για ακόμα μια φορά ήταν ο Λεωνίδας Σπυρόπουλος, την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Baptiste Bourdoulus και την τρίτη θέση ο πιτσιρικάς και μεγάλο ταλέντο Λυκούργος Νεοφώτιστος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου