Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

4th TriXonian Wakeboard Cup 2013!!! 28/29-09-2013!!!



4th TriXonian Wakeboard Cup 2013#Agrinio#Lake Trichonida 

O Aθλητικός Σύλλογος Τρίτωνας Αγρινίου σας προσκαλεί να στον αγώνα Κυπέλλου Wakeboard

''4th TriXonian Wakeboard Cup 2013''

το Σαββατοκύριακο 28,29 Σεπτεμβρίου 2013 στη Λίμνη Τριχωνίδα,θέση Δογρή,στο "Κτήμα Πιθάρι".

Δωρεάν συμμετοχή τώρα με sms στο 6909107101(Wind) η μέσω της official facebook page : ''Τρίτωνας Αθλητικός Σύλλογος Αγρινίου''

http://www.astritonas.gr/

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Aida Individual Depth World Championship

GREENPEACE !!! SAVE THE ARCTIC !!!




Για περισσότερα από 800.000 χρόνια, ο πάγος αποτελούσε ένα από τα μόνιμα χαρακτηριστικά του Αρκτικού Ωκεανού. Εξαιτίας της εμμονής μας στα βρώμικα ορυκτά καύσιμα, ο πάγος λιώνει και στο κοντινό μέλλον η Αρκτική κινδυνεύει να μείνει χωρίς πάγο για πρώτη φορά από τότε που οι άνθρωποι εμφανίστηκαν στη Γη. Αυτό θα ήταν καταστροφικό, όχι μόνο για τους κάτοικους, τις πολικές αρκούδες, τις φάλαινες, τους θαλάσσιους ίππους και τα άλλα είδη που ζουν εκεί, αλλά και για εμάς τους ίδιους. Ο πάγος της Αρκτικής αντανακλά μεγάλο μέρος της ηλιακής ακτινοβολίας στο διάστημα και διατηρεί ολόκληρο τον πλανήτη μας δροσερό, σταθεροποιώντας το κλίμα, στο οποίο βασιζόμαστε για να καλλιεργήσουμε την τροφή μας. Η προστασία των πάγων σημαίνει προστασία όλων μας.

ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ :  

http://www.savethearctic.org/el/?bearkiss&utm_source=facebook&utm_medium=ads&utm_campaign=kiss

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Πάτρα 15-09-2013 ! Καθαρισμός του βυθού από παρατημένα δίχτυα!










Ξεκινάμε από την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013 και σε κάθε βουτιά , θα αφαιρούμε από το βυθό κομμάτια διχτυών και κομμένες πετονιές , πολυκαιρισμένες ,παρατημένες κτλ.. ,που μολύνουν τον βυθό. 

Οι μόνοι που μπορούν να το κάνουν είναι οι δύτες!!!

Σε κάθε βουτιά μπορούμε να αφαιρούμε από το βυθό μικρά , αλλά σημαντικά κομμάτια από την μόλυνση .

ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΟΛΟΙ !!!!!!



Το πλαστικό πολύ πιο γρήγορα , από ότι νομίζαμε διασπάται σε μικρο ίνες και καταλήγει μέσω της τροφικής αλυσίδας στο πιάτο μας , δηλ τρώμε το πλαστικό !!!!

Ξεκινάμε την Κυριακή από το Camping Τσόλης να αφαιρέσουμε τα παρατημένα κομμάτια από το δίχτυ που βρίσκονται στο αριστερό κομμάτι του βράχου.

Σας περιμένουμε όλους !!!!!!!!


https://www.facebook.com/events/653925544631233/

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Παγκόσμιο πρωτάθλημα PARKOUR στη Σαντορίνη! 14 Σεπτεμβρίου 2013 !!!



Aκροβατικά και χορευτικές φιγούρες που κόβουν την ανάσα, περιλαμβάνει το παρκουρ.
Aκροβατικά και χορευτικές φιγούρες που κόβουν την ανάσα, περιλαμβάνει το παρκουρ!
ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΡΚΟΥΡ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
  Για τους αθλητές που έχουν συμμετάσχει στα δύο προηγούμενα παγκόσμια πρωταθλήματα παρκούρ, η Σαντορίνη αποτέλεσε το ιδανικό φυσικό σκηνικό για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να κονταροχτυπηθούν με τη βαρύτητα. Το παρκούρ είναι ένα άθλημα, εμπνευσμένο από τις ασκήσεις των καταδρομέων για υπερπήδηση αστικών εμποδίων, αλλά μερικοί ανήσυχοι πιτσιρικάδες πρόσθεσαν ακροβατικά και χορευτικές φιγούρες που κόβουν την ανάσα.
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ
  Μετά την μεγάλη επιτυχία των δύο ART-OF-MOTION-2013-ARTWORK-Inline-Postπροηγούμενων διοργανώσεων, η εταιρεία Red Bull που είναι κεντρικός χορηγός , ανακοίνωσε ότι στις 14 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στο νησί ένα ακόμα παγκόσμιο πρωτάθλημα. Σε αυτό θα συμμετάσχει η αφρόκρεμα του αθλήματος, δηλαδή : το «top 8» (οι οκτώ καλύτεροι αθλητές της προηγούμενης διοργάνωσης) που θα πλαισιωθούν από έξι ακόμα, οι οποίοι επιλέχθηκαν μέσω των βίντεο με τις επιδόσεις τους υποβλήθηκαν στην Red Bul lμέχρι τις 31 Ιουλίου. Ειδικό δικαίωμα συμμετοχής (wildcard) όμως θα έχουν ακόμα τρεις αθλητές που θα διαγωνιστούν στα προκριματικά (On Site Qualifier) της 11ης Σεπτεμβρίου στη Σαντορίνη , ενώ για πρώτη φορά θα συμμετάσχει και ένας έλληνας που πρόκειται να επιλεγεί στα ίδια προκριματικά.
ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:http://www.redbull.com/cs/Satellite/en_INT/Video/Red-Bull-Art-of-Motion–Santorini-Calling-021243263140482









Spetses mini Marathon 2013 !!! 11,12,13 Οκτωβρίου 2013 !!!


Μετά την τεράστια επιτυχία του Spetses mini Marathon το 2012, με περισσότερες από 3000 συμμετοχές στα αθλήματα του τριημέρου, ο τρίτος «Spetses Mini Marathon», θα πραγματοποιηθεί και φέτος στις 11, 12 και 13 Οκτωβρίου 2013 στις Σπέτσες.

Το μαζικό αθλητικό event που έχει προσελκύσει ερασιτέχνες και επαγγελματίες δρομείς και κολυμβητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πραγματοποιείται για τρίτη φορά στις Σπέτσες.
Ο Αγώνας Δρόμου αποτελείται από δύο διαδρομές, των 25 χλμ. (Πλήρης Φυσιολατρικός Γύρος του Νησιού) και 5χλμ. (Fun Run Ιστορικός Γύρος της Πόλης).
Το Spetses mini Marathon εκτός από τις βασικές διαδρομές των 5 και 25 χλμ, περιλαμβάνει τον κολυμβητικό αγώνα “Διάπλους Σπετσών” αλλά και Παιδικό Αγώνα Δρόμου και Παιδικό Αγώνα Κολύμβησης όπως και παράλληλες εκδηλώσεις και αθλητικές δραστηριότητες για τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους.




Εχουν προγραμματιστεί:

  • Παιδικός Κολυμβητικός Αγώνας   – ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
  • Κολυμβητικοί Αγώνες 2.500 και 5.000 μέτρων
  • Παιδικός Αγώνας Δρόμου 1000 μ.  - ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
  • Αγώνες Δρόμου 5 & 25 χλμ.
  • “Σπετσιώτικα Κεράσματα” από τις γυναίκες των Σπετσών ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
  • “Free for all MELISSA Pasta Night” ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
  • Ξενάγηση στην Αναργύρειο & Κοργιαλένειο Σχολή Σπετσών Α.Κ.Κ.Σ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ







To 5o P.I.C.K. Πάτρας πλησιάζει!!! 28/29 Σεπτεμβρίου 2013 !!!



Οι κινητήρες των καρτ ζεσταίνονται και η Πάτρα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού για 5η χρονιά, στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2013.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τον Γενικό και το Τεχνικό Κανονισμό του 5ου PICK (Patras International Circuit for Kart), προκειμένου να ενημερωθούν οι οδηγοί που θέλουν να αγωνιστούν στη μοναδική –ειδικά διαμορφωμένη- πίστα στο κέντρο μιας Ελληνικής πόλης. Ο Τεχνικός και ο Γενικός Κανονισμός έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.pickpatras.gr) για την ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου.

Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: ΜΙΝΙ, JUNIOR, LOUX, MASTERS 125, SUPER.








Είναι σημαντικό ότι με απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής του 5ου Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (Patras International Circuit for Kart - P.I.C.K.) το κόστος συμμετοχής για άλλη μια χρονιά παραμένει στα 180€, ενώ όσοι δηλώσουν την συμμετοχή τους μέχρι 30/07 θα έχουν έκπτωση 30%. Για την κατηγορία ΜΙΝΙ το παράβολο συμμετοχής θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Οι συνεργαζόμενοι φορείς διοργάνωσης του 5ου PICK έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες που απαιτούνται για την φιλοξενία του θεσμού και εκτιμούν ότι σε πείσμα των δύσκολων καιρών που διανύουμε, η μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα αποζημιώσει τους θεατές που θα την παρακολουθήσουν και θα προβάλει για άλλη μια φορά την Πάτρα και την Δυτική Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο.

Οι ημερομηνίες και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα ανακοινώσεων του  Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (www.pickpatras.gr) και του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών (www.aop.gr).



Η Οργανωτική Επιτροπή του 5ου Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (Patras International Circuit for Kart - P.I.C.K.) ανακοινώνει ότι η εταιρεία TAG Heuer θα είναι Χορηγός πίστας της μεγάλης γιορτής του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που θα φιλοξενήσει η Πάτρα στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2013.
Η TAG Heuer θα προσφέρει ρολόγια στους πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας, επιβραβεύοντας με αυτό τον τρόπο τις προσπάθειες των οδηγών που θα διακριθούν στο 5ο PICK.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και του Kart, αφού οι τελικοί αγώνες του 5ου Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013) θα μεταδοθούν για πρώτη φορά live από τα κανάλια Novasports.
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις «μάχες» των κορυφαίων οδηγών του είδους, στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο Ιστορικό Κέντρο της Πάτρας.
Στο αγωνιστικό διήμερο του 5ου PICK θα θαυμάσουν τα μεγαλύτερα ονόματα του Kart στην Ελλάδα και τις αναμετρήσεις τους με κορυφαίους οδηγούς από το εξωτερικό, που θα δώσουν το παρών σε ένα αθλητικό γεγονός πανευρωπαϊκής εμβέλειας που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη.
Η συμφωνία με τα κανάλια Novasports οριστικοποιήθηκε μετά από μεγάλη προσπάθεια της Οργανωτικής Επιτροπής του PICK και αποτελεί μια αναγνώριση των προσπαθειών που καταβλήθηκαν τα προηγούμενα πέντε χρόνια για να καθιερωθεί στον πιο επιτυχημένο θεσμό του αθλήματος σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Παράλληλα, επιβραβεύονται με αυτό τον τρόπο οι οδηγοί και οι φορείς που στήριξαν έμπρακτα το PICK από το 2009 μέχρι σήμερα, αφού η Nova επενδύει σταθερά στις μεταδόσεις σημαντικών αθλητικών γεγονότων και διοργανώσεων που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Έλληνα φίλαθλο.
Η συγκεκριμένη στρατηγική επιλογή της εταιρείας ανοίγει το δρόμο για την οικοδόμηση μιας ισχυρής και επιτυχημένης συνεργασίας με αφετηρία το 2013. Ευχή της Οργανωτικής Επιτροπής του PICK είναι να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία και να εμπλουτιστεί, καθώς είναι προφανές ότι συμβάλλει τα μέγιστα στην προβολή του θεσμού και της πόλης, προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες για τουλάχιστον τρεις ημέρες, και στηρίζει την στρατηγική στόχευση για την ανάδειξη και καθιέρωση της Πάτρας σαν το επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα.
Το φετινό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αναμετρήσεις σε τέσσερις (4) διαφορετικές κατηγορίες για Kart, εντυπωσιακές παρουσιάσεις και επιδείξεις μηχανοκίνητων μέσων, εκθέσεις και παρουσιάσεις αυτοκινήτων, δράσεις για το ποδήλατο, την οικολογία και το περιβάλλον.


http://www.pickpatras.gr/index.ph

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάδυσης

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάδυσης

Στην Καλαμάτα θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάδυσης, από τις 14 έως τις 22 του μήνα, στο θαλάσσιο χώρο έμπροσθεν του ξενοδοχείου Elite (ενάμισι ναυτικό μίλι από την ακτή). Η τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ελεύθερης Κατάδυσης, το οποίο διεξάγεται για δεύτερη φορά στην Καλαμάτα, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00, στην κεντρική προκυμαία του λιμένος, με τη συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής. Αυτές τις ημέρες κορυφώνονται οι προπονήσεις των αθλητών. Η διεξαγωγή για δεύτερη φορά του Πρωταθλήματος στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα έρχεται ως αποτέλεσμα της απόλυτα επιτυχημένης διοργάνωσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ελεύθερης Κατάδυσης το 2011 στην Καλαμάτα, αλλά και των δύο Παγκοσμίων Κυπέλλων Μεσογείου (2010 και 2011). Η Παγκόσμια Ομοσπονδία AIDA International έχει αναθέσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάδυσης 2013 στο Δήμο Καλαμάτας, το ΝΑΣΚ «Αίολος» και το Free-diving Club του Σταύρου Καστρινάκη.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση Ελεύθερης Κατάδυσης ετησίως στον κόσμο και στο παρελθόν έχει διοργανωθεί σε πόλεις όπως: Βανκούβερ/Καναδάς, Ίμπιζα/Ισπανία, Σαρδηνία/Ιταλία, Σαρμ ελ Σέιχ/Αίγυπτος, Οκινάουα/Ιαπωνία, Λονγκ Άιλαντ/Μπαχάμες, Νίκαια/ Γαλλία κ.ά. Πάντοτε, δε, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του Τύπου, έντυπου και ηλεκτρονικού, από πολλές χώρες. Στη διοργάνωση της Καλαμάτας συμμετέχουν περί τους 200 αθλητές από 34 χώρες, 30μελής οργανωτική ομάδα, προπονητές, συνοδοί κ.ά. Η διεξαγωγή των αγώνων στην Καλαμάτα αναδεικνύει τα πλεονεκτήματα της πόλης και της περιοχής της, θέτοντας τις βάσεις για την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού στον τόπο μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σημειώνεται πως για την εξυπηρέτηση των αγώνων απαγορεύεται η κολύμβηση σε δίαυλο με πλάτος 10 μέτρων έμπροσθεν του Elite, ο οποίος εκτείνεται έως τους πλωτούς σημαντήρες που επισημαίνουν τα όρια μέχρι τα οποία φτάνουν κολυμπώντας οι λουόμενοι στην εν λόγω περιοχή. Λόγω της κίνησης μεγάλου αριθμού σκαφών στο συγκεκριμένο χώρο, συνιστάται η αποφυγή κολύμβησης πλησίον αυτού κατά τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων, δηλαδή από 09.00 έως 16.30.



http://www.aidaworldchampionships.com/https://www.facebook.com/pages/Aida-Individual-Depth-World-Championship/482078701803553?fref=ts
http://www.aidaworldchampionships.com/


Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ιστιοπλοϊκός αγώνας Ι.Ν.Ο.Α. Αίγιο -Τροιζονια - Αίγιο. 07/08-09-2013 !!!

      Το ερχόμενο Σαβατοκυριακο  ο Ι.Ν.Ο.Α. διοργανώνει ιστιοπλοϊκό αγώνα χωρισμένο σε δυο σκέλη. Το Σάββατο 07-09-2013 η διαδρομή είναι Αίγιο  - Τροιζονια , και  την Κυριακή  08-09-2013  Τροιζονια - Αίγιο.
       Ο  συγκεκριμενος  αγώνας, είναι  απο  τους  αγαπημένους  των  ναυταθλητων  της  περιοχής, διότι στο  παρελθόν έχει  δώσει  μεγάλες  συγκινήσεις,με συνεχείς  εναλλαγές  στην  κατάταξη, ιδιαίτερες  τακτικές  από  τους καπετάνιους  συχνά με  μεγάλο  ρίσκο, λόγω  του  τοπικού  μικροκλιματος  της  περιοχής, άλλα  κ  των  στενών  περασμάτων  και  απότομη  αύξηση  της  έντασης  του  ανέμου.
       Καλή επιτυχία  και  καλή  διασκέδαση σε  όλους  τους  συμμετεχοντες!