Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

To 5o P.I.C.K. Πάτρας πλησιάζει!!! 28/29 Σεπτεμβρίου 2013 !!!



Οι κινητήρες των καρτ ζεσταίνονται και η Πάτρα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού για 5η χρονιά, στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2013.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τον Γενικό και το Τεχνικό Κανονισμό του 5ου PICK (Patras International Circuit for Kart), προκειμένου να ενημερωθούν οι οδηγοί που θέλουν να αγωνιστούν στη μοναδική –ειδικά διαμορφωμένη- πίστα στο κέντρο μιας Ελληνικής πόλης. Ο Τεχνικός και ο Γενικός Κανονισμός έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.pickpatras.gr) για την ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου.

Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: ΜΙΝΙ, JUNIOR, LOUX, MASTERS 125, SUPER.








Είναι σημαντικό ότι με απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής του 5ου Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (Patras International Circuit for Kart - P.I.C.K.) το κόστος συμμετοχής για άλλη μια χρονιά παραμένει στα 180€, ενώ όσοι δηλώσουν την συμμετοχή τους μέχρι 30/07 θα έχουν έκπτωση 30%. Για την κατηγορία ΜΙΝΙ το παράβολο συμμετοχής θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Οι συνεργαζόμενοι φορείς διοργάνωσης του 5ου PICK έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες που απαιτούνται για την φιλοξενία του θεσμού και εκτιμούν ότι σε πείσμα των δύσκολων καιρών που διανύουμε, η μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα αποζημιώσει τους θεατές που θα την παρακολουθήσουν και θα προβάλει για άλλη μια φορά την Πάτρα και την Δυτική Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο.

Οι ημερομηνίες και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα ανακοινώσεων του  Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (www.pickpatras.gr) και του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών (www.aop.gr).



Η Οργανωτική Επιτροπή του 5ου Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (Patras International Circuit for Kart - P.I.C.K.) ανακοινώνει ότι η εταιρεία TAG Heuer θα είναι Χορηγός πίστας της μεγάλης γιορτής του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που θα φιλοξενήσει η Πάτρα στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2013.
Η TAG Heuer θα προσφέρει ρολόγια στους πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας, επιβραβεύοντας με αυτό τον τρόπο τις προσπάθειες των οδηγών που θα διακριθούν στο 5ο PICK.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και του Kart, αφού οι τελικοί αγώνες του 5ου Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013) θα μεταδοθούν για πρώτη φορά live από τα κανάλια Novasports.
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις «μάχες» των κορυφαίων οδηγών του είδους, στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο Ιστορικό Κέντρο της Πάτρας.
Στο αγωνιστικό διήμερο του 5ου PICK θα θαυμάσουν τα μεγαλύτερα ονόματα του Kart στην Ελλάδα και τις αναμετρήσεις τους με κορυφαίους οδηγούς από το εξωτερικό, που θα δώσουν το παρών σε ένα αθλητικό γεγονός πανευρωπαϊκής εμβέλειας που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη.
Η συμφωνία με τα κανάλια Novasports οριστικοποιήθηκε μετά από μεγάλη προσπάθεια της Οργανωτικής Επιτροπής του PICK και αποτελεί μια αναγνώριση των προσπαθειών που καταβλήθηκαν τα προηγούμενα πέντε χρόνια για να καθιερωθεί στον πιο επιτυχημένο θεσμό του αθλήματος σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Παράλληλα, επιβραβεύονται με αυτό τον τρόπο οι οδηγοί και οι φορείς που στήριξαν έμπρακτα το PICK από το 2009 μέχρι σήμερα, αφού η Nova επενδύει σταθερά στις μεταδόσεις σημαντικών αθλητικών γεγονότων και διοργανώσεων που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Έλληνα φίλαθλο.
Η συγκεκριμένη στρατηγική επιλογή της εταιρείας ανοίγει το δρόμο για την οικοδόμηση μιας ισχυρής και επιτυχημένης συνεργασίας με αφετηρία το 2013. Ευχή της Οργανωτικής Επιτροπής του PICK είναι να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία και να εμπλουτιστεί, καθώς είναι προφανές ότι συμβάλλει τα μέγιστα στην προβολή του θεσμού και της πόλης, προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες για τουλάχιστον τρεις ημέρες, και στηρίζει την στρατηγική στόχευση για την ανάδειξη και καθιέρωση της Πάτρας σαν το επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα.
Το φετινό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αναμετρήσεις σε τέσσερις (4) διαφορετικές κατηγορίες για Kart, εντυπωσιακές παρουσιάσεις και επιδείξεις μηχανοκίνητων μέσων, εκθέσεις και παρουσιάσεις αυτοκινήτων, δράσεις για το ποδήλατο, την οικολογία και το περιβάλλον.


http://www.pickpatras.gr/index.ph

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου