Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013

Παγκόσμιο πρωτάθλημα PARKOUR στη Σαντορίνη! 14 Σεπτεμβρίου 2013 !!!Aκροβατικά και χορευτικές φιγούρες που κόβουν την ανάσα, περιλαμβάνει το παρκουρ.
Aκροβατικά και χορευτικές φιγούρες που κόβουν την ανάσα, περιλαμβάνει το παρκουρ!
ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΡΚΟΥΡ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
  Για τους αθλητές που έχουν συμμετάσχει στα δύο προηγούμενα παγκόσμια πρωταθλήματα παρκούρ, η Σαντορίνη αποτέλεσε το ιδανικό φυσικό σκηνικό για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να κονταροχτυπηθούν με τη βαρύτητα. Το παρκούρ είναι ένα άθλημα, εμπνευσμένο από τις ασκήσεις των καταδρομέων για υπερπήδηση αστικών εμποδίων, αλλά μερικοί ανήσυχοι πιτσιρικάδες πρόσθεσαν ακροβατικά και χορευτικές φιγούρες που κόβουν την ανάσα.
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ
  Μετά την μεγάλη επιτυχία των δύο ART-OF-MOTION-2013-ARTWORK-Inline-Postπροηγούμενων διοργανώσεων, η εταιρεία Red Bull που είναι κεντρικός χορηγός , ανακοίνωσε ότι στις 14 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στο νησί ένα ακόμα παγκόσμιο πρωτάθλημα. Σε αυτό θα συμμετάσχει η αφρόκρεμα του αθλήματος, δηλαδή : το «top 8» (οι οκτώ καλύτεροι αθλητές της προηγούμενης διοργάνωσης) που θα πλαισιωθούν από έξι ακόμα, οι οποίοι επιλέχθηκαν μέσω των βίντεο με τις επιδόσεις τους υποβλήθηκαν στην Red Bul lμέχρι τις 31 Ιουλίου. Ειδικό δικαίωμα συμμετοχής (wildcard) όμως θα έχουν ακόμα τρεις αθλητές που θα διαγωνιστούν στα προκριματικά (On Site Qualifier) της 11ης Σεπτεμβρίου στη Σαντορίνη , ενώ για πρώτη φορά θα συμμετάσχει και ένας έλληνας που πρόκειται να επιλεγεί στα ίδια προκριματικά.
ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:http://www.redbull.com/cs/Satellite/en_INT/Video/Red-Bull-Art-of-Motion–Santorini-Calling-021243263140482

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου