Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Φουσκωτό Καγιάκ & Μοnοraft στον Πηνειό. Διαδρομή: Στενά Βερνέζι - ΚΥΡΙΑΚΗ 18-12-2011

https://www.facebook.com/events/315166941835191/




Τα στενά στο Βερνέζι είναι το ιδανικό τμήμα του ποταμού για το συναρπαστικό αυτό παιχνίδι με το νερό που ακούει στο όνομα Φουσκωτό καγιάκ ή Monoraft! Η φυσική διαμόρφωση του χώρου του ποταμού, η διάταξη και συχνότητα των περασμάτων που ισορροπημένα εναλλάσσονται με ήρεμα και χαλαρά κομμάτια και σε συνδυασμό με την σωστή χαμηλή γενικά στάθμη - ποσότητα νερού, κάνουν την διάσχιση των στενών με διθέσια ή μονοθέσια φουσκωτά καγιάκ ή monoraft, μία πραγματικά απολαυστική και συναρπαστική συνάμα διάσχιση! Για όλους εσάς που είχατε αρκετές εμπειρίες rafting και θέλετε να έχετε μία πιο προσωπική εμπειρία οδηγώντας μόνοι σας το σκάφος σας, με την υποστήριξή μας φυσικά! Για εσάς που ζητάτε κάτι το διαφορετικό και πιο προσωπικό!

Μέχρι να αρχίσει λοιπόν κανονικά το rafting, γιατί να μην πάμε στο Βερνέζι για Μonorafting ή Φουσκωτό καγιάκ; Είναι μία εμπειρία που πραγματικά αξίζει κάποιος να δοκιμάσει!

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://olympostrek.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=91&Itemid=98&lang=el

ΤΗΛ: 2410921244 και 6932545001
E-MAIL: oltrek@otenet.gr και olympostrek@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου