Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Κατάβαση φαραγγιού "Άγιος Λουκάς", Ξυλοκάστρου Κορινθίας - Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011



Έχουμε την χαρά να σας προσκαλέσουμε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 στην εκδήλωσή μας:
ΚΑΤΑΒΑΣΗ ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ "ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ" ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
-Καταβάσεις rappel, jump & τσουλήθρες μας περιμένουν, για να προσφέρουν καινούριες - ξεχωριστές εμπειρίες, σε μια full διασκεδαστική κατάβαση για αρχάριους και έμπειρους!!

Με την συνεργασία των
Νικόλα Βολάκου, Δημήτρη Καραγιάννη, Νίκου Μητσάκη και Εύης Μπάρλα
και τη φροντίδα του CDC caving - diving - canyoning http://www.cdc.gr/

Σας περιμένουμε όλους, ανεξαρτήτως επιπέδου (δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία). Το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση, στοιχειώδης φυσική κατάσταση και γνώσεις κολύμβησης.

Όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μας!!!

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ είναι στις 08.30 στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, όπου έρχεστε με δικά σας μέσα.
Μετά από μια εικοσάλεπτη πορεία σε άσφαλτο και σε καλό -και για συμβατικά αυτοκίνητα- χωματόδρομο, θα περπατήσουμε για περίπου 15' μέχρι την είσοδο του φαραγγιού!
Διάρκεια κατάβασης: περίπου 3-4 ώρες

ΚΟΣΤΟΣ: μόλις 60 € που περιλαμβάνει ασφαλιστική κάλυψη, αποζημιώσεις συνοδών, όλο τον ομαδικό τεχνικό εξοπλισμό και όλες τις νόμιμες επιβαρύνσεις (ΦΠΑ κλπ). Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μετακινήσεων και τυχόν κόστος ενοικίασης ατομικού εξοπλισμού

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος δεν διαθέτει, με 15€/ημέρα, ο οποίος περιλαμβάνει νεοπρέν στολή και καλτσάκια, κράνος, πλήρη εξάρτιση κατάβασης.

ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ: 1 μπουκάλι νερό, snacks, μαγιό, πετσέτα & 1 ζευγάρι παπούτσια για το φαράγγι (θα βραχεί) μποτάκι ή ημίμποτο για περπάτημα / αθλητικό με καλή σόλα.

ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ή για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις μετακινήσεις, την εκδρομή, κλπ, επικοινωνήστε μαζί μας στα: 211 0113137, 6944 925 541, 690 900 3581 ή στο mail: info@xtreme-activities.com

www.xtreme-activities.comhttp://www.cdc.com.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου