Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ VESPA

© “VESPAXENIA’’
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ VESPA
13-21 ΜΑΪΟΥ 2017

Φίλες και φίλοι, μέλη των Λεσχών Vespa,

Το Δ.Σ. της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ VESPA, σας ανακοινώνει, την διοργάνωση του “ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ VESPA’’, μεταξύ 13-21 ΜΑΪΟΥ 2017.

Η ομαδική αυτή, εκδρομικού χαρακτήρα προσπάθεια, είναι η πρώτη εκδήλωση που εντάσσεται στην νέα ετήσια δραστηριότητα της Αθηναϊκής Λέσχης Vespa, με τον τίτλο ©‘’VESPAXENIA’’.
Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε χρόνο κάτω από τον τίτλο ©‘’VESPAXENIA’’, θα έχουν σαν κύριο σκοπό την παγκόσμια φυσική και πολιτιστική ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ μέσω οργανωμένων ολιγοήμερων εκδρομών με vespa, προσελκύοντας Έλληνες και ξένους φίλους της Vespa.

Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να πετύχουμε τον σκοπό αυτό, μέσω του χόμπυ μας. Η εθελοντική συμμετοχή μας, έστω και σε ένα μέρος της διαδρομής, έχει μεγάλη σημασία, ώστε όλοι μαζί να πραγματοποιήσουμε τον ‘’ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ VESPA’’, σαν ένα τεράστιο “παζλ”.

H επιτυχής πραγματοποίηση του πρώτου “Γύρου της Ελλάδας με vespa”, έγινε τον Μάϊο 2013, στα πλαίσια του Vespa Forum Hellas.
Η μεγάλη επιτυχία οφείλεται στην πανελλαδική συμμετοχή πολλών λεσχών vespa. Στο εξής θα διοργανώνεται από την Αθηναϊκή Λέσχη Vespa.

Σκοπός και χαρακτηριστικά του “Γύρου της Ελλάδας με Vespa” :

- Η Αθηναϊκή Λέσχη Vespa, στα πλαίσια του ετήσιου προγράμματος © “VESPAXENIA”, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για την διοργάνωση, του “Γύρου της Ελλάδας με Vespa” 13-21/5/2017, που έχει εκδρομικό και όχι αγωνιστικό χαρακτήρα.

- Ο “Γύρος της Ελλάδας με Vespa” θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με λέσχες vespa, από τις πόλεις των οποίων θα περάσει η διαδρομή και άλλες ελληνικές λέσχες εκτός διαδρομής. Τα λογότυπα τους θα αναρτηθούν στην αφίσα, στο πανό της εκδήλωσης και στις σχετικές αναρτήσεις.

- Στην ‘’βασική ομάδα’’ που θα ακολουθήσει ολόκληρο τον Γύρο, μπορούν να συμμετέχουν, μόνον, εγγεγραμμένα μέλη λεσχών VESPA, απ’ όλη την Ελλάδα και άλλες χώρες, με την προϋπόθεση της αποδοχής των πιο κάτω αναφερόμενων όρων.

- Η συνολική διαδρομή θα καλύψει περίπου 2.200 χλμ. Η απόσταση θα καλυφθεί σε 9 ημέρες, με διαδρομές των 200-300 χλμ. ημερησίως.

- Υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής, των μελών των τοπικών λεσχών, καλύπτοντας μέρος της διαδρομής, στα όρια της περιοχής τους, σαν σκυταλοδρομία. Με τον τρόπο αυτό δεν θα είναι υποχρεωμένοι να βγουν έξω από την ευρύτερη περιοχή τους, εκτός αν θέλουν να ακολουθήσουν όλη την διαδρομή ή μεγαλύτερο τμήμα της. Έτσι θα συνδεθεί όλος ο γύρος, σαν ένα τεράστιο παζλ.

- Όσοι συμμετάσχουν στην ‘’βασική ομάδα’’, που θα ακολουθήσει ολόκληρη τη διαδρομή, με vespa κλασσική ή σύγχρονη, απαιτείται να συνεννοηθούν με την οργανωτική επιτροπή.
Ο καθορισμός του τελικού αριθμού συμμετοχών στην ‘’βασική ομάδα’’, ανήκει στην διοργανώτρια λέσχη.

- Η συμμετοχή θα είναι εθελοντική, με ατομική ευθύνη του συμμετέχοντος (με υπογραφή ηλεκτρονικής φόρμας - δήλωσης). Η συμμετοχή προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής, που ακολουθούν παρακάτω.

- Θα υπάρξει διαδικτυακή κάλυψη της πορείας και των φωτογραφιών του γύρου, μέσα από ειδική σελίδα της εκδήλωσης, στο facebook.

- Η εκδήλωση θα κοινοποιηθεί, στα Αγγλικά, σε ευρωπαϊκές αντίστοιχες ιστοσελίδες λεσχών Vespa, με σκοπό την προβολή της Ελλάδας και την συμμετοχή ξένων φίλων.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή στον “Γύρο της Ελλάδας με Vespa’’ 13-21/5/2017, προϋποθέτει και συνεπάγεται αυτοδικαίως την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρακάτω όρων:

• Οι συμμετέχοντες, πρέπει να είναι υποχρεωτικά μέλη λεσχών vespa, οφείλουν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα του ‘’Γύρου της Ελλάδας με vespa’’ και να αποφύγουν κάθε συμπεριφορά που θα μπορούσε να παρεμποδίσει την ολοκλήρωσή του ή να προκαλέσει προβλήματα μεταξύ των συμμετεχόντων. Σε αντίθετη περίπτωση θα διακοπεί η συμμετοχή τους.
• Ο “Γύρος της Ελλάδας με Vespa”, διοργανώνεται από την Αθηναϊκή Λέσχη Vespa, και έχει οικειοθελή, ατομικό και εκδρομικό χαρακτήρα. Η συμμετοχή, γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των συμμετεχόντων.
• Τα μέλη του ΔΣ της Αθηναϊκής Λέσχης Vespa και οι διοργανωτές του προγράμματος του Γύρου, δεν υπέχουν οποιαδήποτε ευθύνη για κάλυψη εξόδων, με αιτίες, κλοπή ή απώλεια αντικειμένων, μηχανικές βλάβες ανεξαρτήτως σοβαρότητας, ατύχημα ή εν γένει οποιοδήποτε περιστατικό που θα μπορούσε να βλάψει τη σωματική ακεραιότητα και την περιουσία των συμμετεχόντων ή τρίτων, που προκλήθηκαν από τυχαία περιστατικά, ατομικές ενέργειες και πρωτοβουλίες, οποιουδήποτε συμμετέχοντα.
• Οι συμμετέχοντες στον Γύρο της Ελλάδας, έχουν αποκλειστική ευθύνη για οποιονδήποτε τραυματισμό ή ζημία προκληθεί σε αυτούς ή σε τρίτους.
• Οι συμμετέχοντες φέρουν πλήρως και αποκλειστικά την ευθύνη για την τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
• Ο Γύρος της Ελλάδας με Vespa, έχει φιλικό - εκδρομικό χαρακτήρα, δεν αποτελεί αγώνα ταχύτητας και δεν έχει ως σκοπό την κάλυψη της απόστασης στον μικρότερο δυνατό χρόνο.
• Οι συμμετέχοντες έχουν την αποκλειστική ευθύνη και υποχρέωση να έχουν ασφαλισμένα τα δίκυκλα τους.
• Σε περίπτωση βλάβης, η ευθύνη μεταφοράς και η δαπάνη επισκευής ανήκει στον συμμετέχοντα. Θα γίνει προσπάθεια μεταφοράς στην πλησιέστερη πόλη, με βοηθητικά αυτοκίνητα, σε συνεννόηση με τις τοπικές λέσχες.
• Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ακολουθούν την ομάδα και τις οδηγίες των οργανωτών και να μην κινούνται ατομικά,
• Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με βασικά αναλώσιμα, ανταλλακτικά και εργαλεία για την αντιμετώπιση μικρών βλαβών κατά τη διαδρομή.
• Οι συμμετέχοντες οφείλουν να φορούν, υποχρεωτικά, κράνος σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής και να φροντίσουν να φορούν ρούχα προστασίας.
• Σε περίπτωσης ανωτέρας βίας (ασθένεια ή προσωπικοί λόγοι), η απόφαση επιστροφής και τα αντίστοιχα έξοδα, ανήκουν στον συμμετέχοντα.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

13/5 ΣΑΒΒΑΤΟ
ΑΘΗΝΑ - ΛΕΙΒΑΔΙΑ - ΛΑΜΙΑ (233 χλμ) https://goo.gl/FkfhKQ

14/5 ΚΥΡΙΑΚΗ
ΛΑΜΙΑ-ΒΟΛΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ (272 χλμ) https://goo.gl/gPMzsD

15/5 ΔΕΥΤΕΡΑ
ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΟΖΑΝΗ - ΒΕΡΟΙΑ- ΘΕΣ/ΚΗ (259 χλμ) https://goo.gl/SI3eSr

16/5 ΤΡΙΤΗ
ΘΕΣ/ΚΗ - ΚΑΒΑΛΑ - ΔΡΑΜΑ -ΣΕΡΡΕΣ (266 χλμ) https://goo.gl/mNKnhe

17/5 ΤΕΤΑΡΤΗ
ΣΕΡΡΕΣ- ΕΔΕΣΣΑ - ΑΜΥΝΤΑΙΟ (208 χλμ) https://goo.gl/YgGSJq

18/5 ΠΕΜΠΤΗ
ΑΜΥΝΤΑΙΟ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ (232 χλμ.) https://goo.gl/ohXSmu

19/5 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΑΡΤΑ-ΠΑΤΡΑ (236 χλμ.) https://goo.gl/dp6XTR

20/5 ΣΑΒΒΑΤΟ
ΠΑΤΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ (216 χλμ.) https://goo.gl/7BDJgQ

21/5 ΚΥΡΙΑΚΗ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΤΡΙΠΟΛΗ - ΑΘΗΝΑ (244 χλμ) https://goo.gl/XJHRg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου