Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

paragliding!!! Νεα σχολη για αρχαριους πιλοτους.

1 σχόλιο:

  1. Η σχολή αλεξίπτωτου πλαγιάς Freedom σου προσφέρει τα φτερά, τον εξοπλισμό και την εκπαίδευση για να γνωρίσεις τον κόσμο από ψηλά.
    Όλοι οι εκπαιδευτές της σχολής είναι πτυχιούχοι εκπαιδευτές της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας.
    Σκοπός τους είναι να σε εκπαιδεύσουν σωστά και να σου δώσουν όλα εκείνα τα εφόδια που χρειάζεσαι για να πετάξεις με ασφάλεια.

    Η ασφάλεια οφείλει να αποτελεί το κυρίαρχο μέλημα σε κάθε στάδιο της πτητικής εξέλιξής μας. Η εξέλιξη ενός πιλότου θα πρέπει να είναι προοδευτική, με μικρά σταθερά βήματα. Η επίτευξη του μέγιστου βαθμού ασφάλειας και επιδόσεων προϋποθέτει την οικοδόμηση γερών θεμελίων.
    Στη Freedom, εκτός από τους βασικούς κανονισμούς εκπαίδευσης που εφαρμόζουμε βάσει της νομοθεσίας, προχωρούμε ακόμη πιο πέρα εφαρμόζοντας στην εκπαίδευση και κάποιους άγραφους νόμους, οι οποίοι απορρέουν από την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο. Τελικός σκοπός μας είναι η εξέλιξη και η διασκέδαση με ασφάλεια του κάθε πιλότου.
    Στον εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε στη σχολή δεν κάνουμε εκπτώσεις. Στη Freedom, χρησιμοποιούμε μόνο τον καλύτερο εξοπλισμό με βάση τα διεθνή δεδομένα, τον οποίο και αντικαθιστούμε κάθε χρόνο ώστε να είναι πάντα καινούριος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή