Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

A Greek Adventure



Μια ομάδα φίλων, ξεκίνησε μια προσπάθεια προβολής των αθλημάτων δράσης και αδρεναλίνης, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα -όπως και η δική μας σελίδα- στο εξωτερικό, έτσι ώστε να γίνει γνωστή και αυτή η πλευρά της πανέμορφης πατρίδας μας, η οποία δεν αποτελείται μόνο από τα μοναδικά μας νησιά , αλλά και πανέμορφα βουνά που μπορεί κανείς να κάνει αμέτρητα sports χειμώνα - καλοκαίρι! Σας παρουσιάζουμε αυτούσιο το κείμενο των φίλων, και βοηθήστε στο τόσο ενδιαφέρον και χρήσιμο έργο τους!

Καλησπέρα! Προσπαθούμε να προβάλλουμε δραστηριότητες όπως τις δικές σας προς το εξωτερικό μέσα από ένα σοβαρό και οργανωμένο collaborative project όπου συμμετέχουν διοργανωτές outdoor activities, εθελοντές, αθλούμενοι, από την Ελλάδα. Δεν χρεώνουμε τίποτα και κανέναν. 
Οι ενδιαφερόμενοι μας στέλνουν όσο υλικό θέλουν (κείμενα, φωτογραφίες, video) και εμείς το μεταφράζουμε στα Αγγλικά και το προωθούμε μέσα από το site δωρεάν για όλους. 
Στείλτε μας και τις δικές σας δραστηριότητες αν θέλετε για να μπουν στο site και σε όλα τα άλλα μέσα που τα μοιράζουμε. Το site μας είναι τοhttp://agreekadventure.com/ και η σελίδα μας στο FB είναι ηhttps://www.facebook.com/AGreekAdventure.

Μπείτε και δείτε την και κάντε της ένα Like και share αν την βρίσκετε ενδιαφέρουσα. Στείλτε μας ότι υλικό (και πολύ) θέλετε!!! 

Εάν θέλετε να στείλετε άρθρα πείτε τό μας και θα σας στείλουμε έναν οδηγό για το τι χρειάζεται. Αναφέρουμε πάντα πηγή και στοιχεία επικοινωνίας.




 AGreekAdventure promotes alternative and ecotourism in Greece. It is well know that Greece has thousands of places and hidden activities treasures. This sites brings all these forward, plus announces events and activities. Topics that are gradually covered include (but not limited): Cave diving, Free flying, Free skiing, Flow boarding, Hang gliding, Kite surfing, Longboarding, Mountain biking, Mountaineering, Paragliding, Paintball, Rock climbing, Sand boarding, Scuba diving, Skydiving, Skim boarding, Snowboarding, Snowmobile, Stand up paddle surfing, Surfing, Wakeboarding, Water ride, Waveski, Windsurfing, Wingsuit flying, Rafting, Bird Watching, Canoeing/Kayaking, Canyoning, Cycling, Diving & Snorkeling, Hiking, Paragliding, and more.

All things you can do are cleverly presented with the Places wherethese happen! Search your Activity and see where it can be done! Search a Place and see what Activites you can do there!

No promotions are allowed from Travel Agencies or products eshops. Those who need to contribute with content and present their case, can communicate with us for directions on content.

Welcome to Greece!

Για ενημερωση στην εξης σελίδα:


Ευχαριστούμε για το χρόνο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου