Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΘΥΣΙΑΣ 2013Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

36ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ «ΘΥΣΙΑΣ»
ΣΥΝΟΛΙΚΑ 300 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Τέσσερες ημέρες απέμειναν για την έναρξη του 36ου Ποδηλατικού Γύρου «ΘΥΣΙΑΣ», στις 24 έως 25 Μαρτίου 2013.
Οι άνθρωποι του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος του Δήμου Δυτικής Αχαΐας ΟΤΑΔ, του Δήμου Καλαβρύτων, των χορηγών  Ν. ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.- IDEAL, ΟΤΕ Α.Ε., COSMOTE, ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΡΟΝΟΣ,  PANTA Παιχνιδοκαταστήματα,  έχουν κάνει το καλύτερο δυνατό, προκειμένου να καλύψουν  τις ανάγκες των αθλητών και συνοδών που θα συμμετάσχουν στους αγώνες.
Η Ε.Ο.Π. με απόφαση του Δ.Σ. επέλεξε τον 36ο αγώνα «ΘΥΣΙΑΣ» ως το 1ο Κύπελλο Ελλάδος δρόμου και κριτήριο για την συγκρότηση των Εθνικών ομάδων δρόμου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αυξημένη επιθυμία των αθλητών για συμμετοχή στους αγώνες, δημιουργεί μεγαλύτερες υποχρεώσεις στους διοργανωτές.
Την 19-3-2013 έληξαν οι δηλώσεις συμμετοχής. Έχουν δηλώσει συμμετοχή 152 ΑΝΔΡΕΣ – 21 ΕΦΗΒΟΙ και 127 ΜΑΣΤΕΡΣ. Βέβαια παράλληλα με τους αγώνες του Π.Ο.Πατρών την Κυριακή 24-3 ο Γ.Σ. Δύμης διοργανώνει σιρκουί στο κέντρο της πόλης για τις μικρές κατηγορίες.
Συμμετέχουν συνολικά  38 Σωματεία. (SPTABLEWARE - TEAM KASTRO - TEAM WORLDOFBIKES - ΤΑΛΩΣ ΧΑΝΙΩΝ - ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ - Α.Ο. ΘΗΣΕΑΣ - Π.ΓΣ. ΛΑΡΙΣΑ - Α.Ο. ΣΟΥΔΑΣ - ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ - ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑΣ -  ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ – ΠΑΟΚ - ΑΣ ΠΡΩΤΕΑΣ - Π.Ο.ΒΕΛΟΣ BOTTECCHIA – ΠΕΛΟΤΟΝ – ΠΗΝΕΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ - Α.Ο ΑΙΟΛΟΣ – ΑΕΚ - ΑΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ - ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΤΡΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - Ο.Φ.Π.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ - Γ.Σ. ΔΥΜΗΣ – Π.Ο. ΡΟΔΗΛΙΟΣ – ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ – ΕΥΚΛΗΣ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ – Ο.Φ.Ν.ΙΩΝΙΑΣ – ΑΡΗΣ – ΠΑΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ- ΠΕΠΑ και ο Π.Ο.ΠΑΤΡΩΝ).
Στο αγωνιστικό διήμερο από 24 έως 25 Μαρτίου, η αφρόκρεμα των Ελληνικών πεντάλ, θα διεκδικήσει την νίκη στον πρώτο μεγάλο αγώνα, που ανοίγει ουσιαστικά το αγωνιστικό πρόγραμμα της χρονιάς.
Η έναρξη του Γύρου θα γίνει με το ΑΤΟΜΙΚΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ Κ.ΑΧΑΙΑ - ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ «ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ», το Κυριακή 24-3-2013 και ώρα 15.30. Η εκκίνηση από την  πλατεία Παπαγιανόπουλου και ο Τερματισμός στο Ελαιοχώρι. Αμέσως πριν  στο κέντρο της Κ. Αχαΐας  ο  Γ.Σ. ΔΥΜΗΣ διοργανώνει το σιρκουί για τις μικρές ηλικίες με εκκίνηση και τερματισμό την ίδια πλατεία  την 14.30.
Με το πέρας του αγώνα και περί την 18.30 στο χώρο της εκκίνησης θα γίνουν οι απονομές στους νικητές Άνδρες και Έφηβους. και στις μικρές κατηγορίες.
Ο δεύτερος αγώνας του ποδηλατικού Γύρου είναι ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 100ΚΜ ΠΑΤΡΑ  - Ι.Μ.ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ θα διεξαχθεί  την  25η Μαρτίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 09.00. Η εκκίνηση θα δοθεί από το Μόλο Αγ. Νικολάου  και ο τερματισμός στην Ι.Μ. Αγίας Λαύρας( μέσω Χαλανδρίτσας) όπου θα γίνουν και οι απονομές των επάθλων στους νικητές.
Στον αγώνα Αντοχής έχουμε δύο ξεχωριστές εκκινήσεις στις 09.00 θα γίνει η εκκίνηση των ΜΑΣΤΕΡΣ (όλες οι κατηγορίες) με προεκκίνηση έως την διασταύρωση Χαλανδρίτσας και στις 09.15 η εκκίνηση των ΑΝΔΡΩΝ και ΕΦΗΒΩΝ, με προεκκίνηση έως την είσοδο στην ΝΕΟ Πατρών –Πύργου στο ύψος των Ρογιτίκων.
Λόγω της μεγάλης συμμετοχής των αθλητών  παρακαλούμε όσους επιθυμούν να επισκεφτούν την πόλη των Καλαβρύτων για την Αναπαράσταση, προς διευκόλυνση τους αλλά και διευκόλυνση στους διοργανωτές των αγώνων να επιλέξουν την διαδρομή μέσω Άνω Διακοπτού.
Παράληψη μας θα ήταν να μην εκφράσουμε εκ των προτέρων τις ευχαριστίες μας προς την Ελληνική Αστυνομία για την άψογη συνεργασία που είχαμε στο οργανωτικό τομέα μέχρι στιγμής επίσης στον ΟΤΑΔ του Δήμου Δύμης για την πολύτιμη στήριξη, και το ΕΚΑΒ στον τομέα την κάλυψης με Ασθενοφόρο.  http://www.popatras.gr/?section=news&id=101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου