Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013

Κοπη πιτας TEFLON.GR 16-02-2013 στο Ορειβατικό Καταφύγιο Αγρινίου!
Μέλη και φίλοι του TeflonClub.gr η μεγάλη στιγμή έφτασε και φέτος!!
Θα πάρουμε τα βουνά (δηλαδή συνέχεια το κάνουμε )αυτή τη φορά όμως για την ετήσια κοπή της πίτας μας και για να πούμε όλοι μαζί καλή χρονιά που δεν γίνετε αλλιώς,πρέπει να είναι!!!

Έτσι η κοπή της πίτας μας θα γίνει φέτος στις 16 Φεβρουαρίου 2013 ημέρα Σάββατο και ώρα 17:00μμ στο Ορειβατικό Καταφύγιο Αγρινίου στη θέση “Διασελάκι” στα 1170 μ υψόμετρο στο Παναιτωλικό Όρος και σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από το χωριό Παραβόλα που βρίσκετε δίπλα στην Λίμνη Τριχωνίδας!!!

Στο καταφύγιο θα γίνει και η διανυκτέρευσή μας το Σάββατο το βράδυ αφού όπως πάντα έτσι και φέτος την σκυτάλη μετά την κοπή θα πάρουν οι μεζέδες,τα τσιπουράκια και οι μουσικές που δίπλα στο τζάκι θα μας συντροφεύσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο συνηθισμένο μας γλέντι για αυτή την ημέρα!!!
Το πρωινό μας καφεδάκι Σάββατο και Κυριακή με θέα την Τριχωνίδα και τα γύρω βουνά που με καθαρό καιρό είναι σκέτη μαγεία!!
Για την ημέρα της κοπής από το πρωί θα παίζουν στην μεγάλη οθόνη του σαλονιού φωτογραφίες από όλες τις εξορμήσεις μας μέσα στο 2012 που θα έχει επιμεληθεί μέλος μας με πολύ αγάπη και επαγγελματισμό όπως πάντα!!

Φυσικά όποιος θελήσει μπορεί να ανηφορίσει από την Παρασκευή το απόγευμα όπου θα ανέβουν και αρκετοί φίλοι για τις προετοιμασίες και για λίγο χρόνο περισσότερο σε αυτό το μαγικό σημείο που βρίσκετε το καταφύγιο!!
Όλο και κάτι θα σκαρώσουμε και από Παρασκευή 

https://www.facebook.com/events/233072696826303/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου