Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

ATHENS SUPERCROSS 2012!!! 8-9 Δεκεμβρίου 2012 - Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας!!!


Στις 8 και 9 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο ΣΕΦ το Monster Energy Athens Supercross. Μεγάλα ονόματα από το Ελληνικό, Ευρωπαϊκό και Αμερικανικό χώρο του Supercross θα συμμετέχουν φέτος με μοναδικό τους στόχο τη νίκη σε ένα μεγάλο διεθνές γεγονός. Τα 250 φορτηγά με χώμα που θα διαμορφώσουν το στάδιο σε πεδίο μάχης είναι έτοιμα και οι μηχανές ζεσταίνονται για να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη.
Ο Αμερικάνος Weston Peick, περσινός νικητής του Monster Energy Athens Supercross, μαζί με τον Έλληνα πρωταθλητή Παναγιώτη Κουζή καθώς και ο Αμερικάνος Jason Thomas (3ος στο Stuttgart Supercross 2012), ο Γάλλος Florent Richier (2ος στο Stuttgart Supercross 2012) νικητής στο παρελθόν στην Αθήνα με συνεχείς συμμετοχές τα τελευταία χρόνια και θέσεις στο βάθρο, ο Mickael Musquin (1ος στο Stuttgart Supercross 2012), ο Andrien Lopes, οι Γερμανοί Neugebauer και Daniel Sedlak, ο Κύπριος πρωταθλητής Χρύσανθος Χαραλάμπους και πολλοί άλλοι θα είναι μερικά από τα ονόματα που θα βρεθούν στην πίστα και οπωσδήποτε θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον όσων παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Το θέαμα όμως δεν σταματά εκεί, αφού κορυφαία στιγμή της διοργάνωσης θα αποτελέσει η εμφάνιση της ομάδας αθλητών freestyle της Monster Energy. Ο παγκόσμιας φήμης freestyler Andre Villa πλαισιωμένος από τον Αυστριακό αθλητή Martin Schnek και τον Έλληνα πρωταθλητή Νώντα Λογοθέτη θα είναι εκεί για να δώσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο αξέχαστες στιγμές.
Οι αγώνες baby cross από τη νέα γενιά των αυριανών πρωταθλητών (αναβάτες έως 8 ετών), το BMX Show και η Έκθεση μοτοσικλέτας και αξεσουάρ θα λειτουργεί παράλληλα με τους αγώνες και για μια ακόμα φορά θα συνθέσουν την κορυφαία διοργάνωση μοτοσικλέτας στη χώρα μας.

Η τιμή θα είναι στα 10€ σε αριθμημένες θέσεις, ενώ η είσοδος για παιδιά κάτω των 10 ετών είναι δωρεάν.
ΩΡΑ: Σάββατο 8/12 19:00 – Κυριακή 9/12 16:00
Τηλέφωνο πληροφοριών: 210-6614100Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου