Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

«Πάρε Μέρος και Καθάρισες» παραλία Δημορηγόπουλου Ρίου Πατρών, Παρασκευή 25 Μαΐου 2012.


Στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος «Αποστολή Νερό» του Συστήματος της Coca-Cola στην Ελλάδα (Coca-Cola Τρία Έψιλον & Coca-Cola Hellas) το MEDASSET πραγματοποιεί την εκστρατεία περιβαλλοντικής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «Πάρε Μέρος και Καθάρισες» που περιλαμβάνει δράσεις εθελοντικού καθαρισμού ακτών σε 7 περιοχές της Ελλάδας.
Σκοπός της εκστρατείας είναι η διάδοση του μηνύματος για την προστασία των ακτών και των παράκτιων οικοσυστημάτων. Στόχος είναι η ενημέρωση του κοινού για τις επιπτώσεις των απορριμμάτων στην θαλάσσια ζωή και η ενίσχυση του εθελοντισμού στην πράξη.Σύμμαχοι στην προσπάθειά μας είναι εθελοντές της μαθητικής κοινότητας, σύλλογοι και ομάδες, Δήμοι και φορείς αλλά και πολίτες κάθε ηλικίας στις κατά τόπους κοινωνίες.
Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να αφυπνίσουμε συνειδήσεις και να μετατρέψουμε μικρές αλλά αποτελεσματικές ενέργειες και σωστές συνήθειες σε γιγαντιαίο όφελος για το περιβάλλον και τον άνθρωπο.




Προγραμματισμένες δράσεις για τον Μάιο του 2012:
Το MEDASSET σε συνεργασία με το περιβαλλοντικό πρόγραμμα "Αποστολή Νερό" διοργανώνουν και φέτος την εκστρατεία "Πάρε Μέρος και Καθάρισες". Η εκστρατεία περιλαμβάνει δράσεις εθελοντικού καθαρισμού ακτών με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των τοπικών κοπινωνιών σχετικά με το πρόβλημα των θαλάσσιων απορριμμάτων.
Η εκστρατεία «Πάρε Μέρος και Καθάρισες» από φέτος πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Περιβαλλοντικού Προγράμματος του ΟΗΕ (UNEP/MAP).
Ξεκινάμε με οργανωμένες δράσεις εθελοντικού καθαρισμού ακτών, με τη συμμετοχή της μαθητικής κοινότητας και των τοπικών συλλόγων και φορέων, με στόχο να ενθαρρύνουμε την ανάληψη πρωτοβουλίας από μικρότερες ομάδες πολιτών που θέλουν να διοργανώσουν το δικό τους καθαρισμό στις κατά τόπους περιοχές.
  • Δήμος Θερμαϊκού, Θεσ/νίκη, Ποταμός Επανομή, Πέμπτη 10 Μαΐου στις 10 π.μ. (Κατεβάστε την αφίσα εδώ)
  • Δήμος Τανάγρας, Σχηματάρι (Πλάκα & Δήλεσι), Παρασκευή 11 Μαΐου στις 10 π.μ. (Κατεβάστε την αφίσα εδώ)
  • Δήμος Βόλου, Άναυρος, Παρασκευή 18 Μαΐου στις 10 π.μ.
  • Δήμος Αιγαιαλείας, Αλυκή, Πέμπτη 24 Μαΐου στις 10 π.μ.
  • Δήμος Πατρέων, Δημορηγόπουλου, Παρασκευή 25 Μαΐου στις 10 π.μ. (Κατεβάστε την αφίσα εδώ)
  • Δήμος Μαρκοπούλου, Υγρότοπος Βραυρώνας, Τετάρτη 30 Μαΐου στις 10 π.μ. (Κατεβάστε την αφίσα εδώ)
  • Δήμος Ηρακλείου, Αμμουδάρα (Παγκρήτιο Στάδιο), Παρασκευή 8 Ιουνίου στις 10 π.μ.
Παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και στείλτε την ηλεκτρονικά με email στη διεύθυνση medasset@medasset.gr ή με Fax στο 210 3613572 .
Το MEDASSET παρέχει υποστήριξη και υλικό και καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να οργανώσουν τη δική τους δράση εθελοντικού καθαρισμού ακτής να επικοινωνήσουν με τα γραφεία μας τηλεφωνικά στο 210 3613572 ή με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση






Το MEDASSET, σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης εκστρατείας περιβαλλοντικής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «Πάρε Μέρος και Καθάρισες», διοργανώνει και φέτος νέες δράσεις

εθελοντικού καθαρισμού ακτών σε όλη την Ελλάδα.


Σας αποστέλουμε κάλεσμα συμμετοχής στον εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Δημορηγόπουλου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Μαΐου 2012.


Θεωρούμε πολύτιμη τη συμμετοχή σας για την επιτυχή διεξαγωγή της δράσης και σας περιμένουμε όλους στην παραλία!

http://www.medasset.gr/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=112&Itemid=111

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου