Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

ΔΙΗΜΕΡΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ "ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ" ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ - 14 & 15 Ιανουαρίου 2012Περιγραφή
Η επόμενη εξόρμηση μας θα είναι στην ορεινή Αρκαδία, έναν προορισμό εκτός τουριστικών καταλόγων και μαζικών εκδρομών!!!

Έχουμε λοιπόν την χαρά να σας προσκαλέσουμε στην εκδήλωσή μας που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Ιανουαρίου 2012 με την συνεργασία των Νικόλα Βολάκου, Δημήτρη Καραγιάννη, Νίκου Μητσάκη και Εύης Μπάρλα και τη φροντίδα του Caving - Diving - Canyoning (www.cdc.gr)

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ είναι το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 09:00 στην κεντρική πλατεία του Λεωνιδίου (βλέπε χάρτη) όπου έρχεστε με δικά σας μέσα. Όλες οι μετακινήσεις γίνονται σε άσφαλτο ή καλό χωματόδρομο.

Το πρόγραμμα μας έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 Ιανουαρίου
Μετά από ένα καφεδάκι στα "γρήγορα" θα μεταβούμε στα Πούληθρα για να επισκεφτούμε ένα μοναδικό κόσμημα της φύσης, το σπήλαιο "Μάνα" (υπόγειο ποτάμι). Ενδεικτικό της μοναδικότητας της επίσκεψης είναι πως η εξερεύνηση του σπηλαίου δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη!!!

Για την δραστηριότητα αυτή δεν απαιτείται καμιά προηγούμενη εμπειρία αλλά εγγυημένα όλοι θα ενθουσιαστούν!!! Το μόνο που χρειάζεται είναι να γνωρίζετε κολύμπι και να μην πάσχετε από κλειστοφοβία!!!

Κατόπιν και ανάλογα με την όρεξη μας κάποιοι μπορούν να κατευθυνθούν στις ταβέρνες της Πλάκας - το γραφικό ψαροχώρι που αποτελεί το επίνειο του Λεωνιδίου - ενώ όσοι έχουν ακόμη όρεξη για δράση θα απολαύσουν τον κάμπο του Λεωνιδίου από το Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου στην Σύντζα ( http://www.leonidio.gr/leonidio/?cat=27 ). Κατόπιν θα συγκεντρωθούμε όλοι μαζί στο Λεωνίδιο για να κατευθυνθούμε στο χωριό Άγιος Ιωάννης πάνω από το Άστρος όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Επιλογή μας είναι τα παραδοσιακά πέτρινα σπιτάκια "Άμπελος".

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 Ιανουαρίου
θα ξεκινήσουμε για την επόμενη δραστηριότητα μας, την κατάβαση του φαραγγιού "Λεπίδα". Η κατάβαση σε αυτό είναι πραγματικά ΜΟΝΑΔΙΚΗ αφού πρόκειται για την μεγαλύτερη συνεχόμενη κατάβαση καταρράκτη στην Ελλάδα (70 ολόκληρα μέτρα - όσο ένα 20όροφο κτίριο)!!!

Σας περιμένουμε όλους, ανεξαρτήτως επιπέδου (δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία). Το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση, στοιχειώδης φυσική κατάσταση και γνώσεις κολύμβησης. Ακόμη κι αν (νομίζετε) πως πάσχετε από υψοφοβία θα έχετε μια καλή ευκαιρία να το ξεπεράσετε μαζί μας!!!

ΚΟΣΤΟΣ: μόλις 120€ που περιλαμβάνει τις 2 δραστηριότητες, ασφαλιστική κάλυψη, αποζημιώσεις συνοδών, όλο τον ομαδικό τεχνικό εξοπλισμό και τη διανυκτέρευση σε ξενώνα. Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μετακινήσεων και φαγητού.
Για 1 δραστηριότητα και διανυκτέρευση το κόστος είναι 70€
Για 1 δραστηριότητα χωρίς διανυκτέρευση το κόστος είναι 50€

Για τους απόφοιτους σχολών μύησης ή αυτόνομων θα ισχύσουν ειδικές τιμές!

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ: (σε περίπτωση που δεν διαθέτει ο ενδιαφερόμενος) με 20€ για τη μία ημέρα ή 30€ και για τις δύο ημέρες και περιλαμβάνει νεοπρέν στολή και καλτσάκια, κράνος και πλήρη εξάρτιση κατάβασης.

ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ: 1 μπουκάλι νερό, snacks, μαγιό, πετσέτα & 1 ζευγάρι παπούτσια για τις δράσεις, μποτάκι ή ημίμποτο για περπάτημα / αθλητικό με καλή σόλα (θα βραχεί).

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ έως 09/01/2012 και για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις μετακινήσεις, την εκδρομή κλπ, επικοινωνήστε μαζί μας στα: 211 0113137, 6944 925 541, 690 900 3581 ή στο mail: info@xtreme-activities.com

www.xtreme-activities.comhttp://www.xtreme-activities.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου